När företaget behöver hjälp med live streaming och annat

Vi har under de senaste åren fått se hur praktiskt det är med distansarbete, icke-fysiska möten och digitala lösningar på annars mer fysiska sammankomster. Men trots detta har långt ifrån alla företag lyckats vänja sig vid detta. Här kan du få lite tips om det.

Är det här nytt?

Live streaming är egentligen inte något nytt. Det har under lång tid varit ett vanligt inslag för bland annat människor som spelar datorspel. De kan dela med sig av sin så kallade stream eller sändning på ett enkelt sätt till sina fans, och bygga upp sitt varumärke online. Många unga är mer vana vid att kolla på, och att skapa live streams än äldre – så att ta hjälp av någon yngre kan vara ett bra tips.

Hur kan live streaming hjälpa min verksamhet?

Live streaming är en form av sändning som fungerar mycket likt TV. Den stora skillnaden är att vem som helst kan livestreama, utan dyr och klumpig utrustning. Du behöver i princip bara en dator, mikrofon och mjukvara för ändamålet. Det kan hjälpa din verksamhet att stå ut ur mängden, där många inte vågat ta klivet än. Live streaming kan också ge din verksamhet en mer modern look. Klicka här för att få mer information och tips om ämnet.