Köp hem elektronik till hemmet

Om du är på jakt efter ny spännande elektronik till hemmet finns det ett oändligt utbud att välja mellan. Efter att ha samlat inspiration kan du klicka här nedan för att komma vidare till en massa olika elektronikprylar.

Trådlös dammsugare

En handdammsugare kan underlätta vardagsstädningen otroligt mycket. Utvecklingen har gått snabbt framåt och batteritiden blir bättre och bättre. En liten handdammsugare har fördelen att den kommer åt på ställen som en vanlig dammsugare inte gör och att den är enkel att bära runt på. En del varianter har till och med våtmunstycken som kan suga upp utspillda drycker.

Luftkonditionering

Sommaren är på ingång och en bärbar variant av luftkonditionering kan bli en räddare i sommarvärmen. Det finns små varianter som tar upp minimalt med utrymme hemma. Att tänka på inför köpet är att välja en luftkonditionering med tyst och energisnål fläkt.

Solcellsladdad powerbank

Få saker är lika irriterande som en urladdad mobil. Ett sätt att undvika detta är genom att införskaffa en powerbank som laddas upp med hjälp av solens strålar. Det är perfekt inför resor eller äventyr utomhus att kunna ladda upp mobilen även när det inte finns ett eluttag tillgängligt. Genom att välja en variant med flera uttag kan du ladda både mobilen och hörlurarna.